Marvin

Marvin

Biography:

Mijn naam is Marvin, personal trainer bij Special Fit.

Ik ben trotse vader, houd van reizen, motorrijden en van jongs af aan draait mijn leven al om sport. Het begon met Taekwon-Do en basketbal maar tegenwoordig haal ik mijn plezier uit kickboksen, kettlebell en krachttraining.

Uiteindelijk heb ik van mijn passie mijn werk mogen maken. Ik ben jarenlang actief in de sportbranche en heb veel kennis en ervaring opgedaan tijdens mijn dienstverband bij één van de grootste fitnessketens van Nederland. Ik heb diverse cursussen gevolgd waaronder: personal trainer, functioneel trainen en heb bijgedragen aan het ontwikkelen van een kickboksprogramma.

Uit ervaring weet ik dat kracht en vechtsport mét daarbij de juiste lifestyle, een uitermate geschikte combinatie is dat bijdraagt aan een positief effect op het gebied van duurzame resultaten op fysiek en mentaal vlak.

Je wordt vitaler, voelt je lekkerder in je vel en daardoor zelfverzekerder!

Dus of je nu de technieken van het trappen en stoten wilt leren of lekker uitleven op de pads, advies wilt op het gebied van voeding, aan de slag wilt gaan met spieropbouw of juist afvallen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!