Over ons

OVER SPECIAL FIT

Wij zijn Special Fit, een innovatief Personal Lifestyle Center, met inmiddels 15 jaar professionele ervaring op het gebied van fitness, verscheidende budosporten ( Boksen, Kickboksen, Karate ) en voeding.We zijn opgericht vanuit het oogpunt dat sport vooral leuk en efficiënt moet zijn. Met dit laatste bedoelen we vooral dat sport een bijdrage moet leveren aan een ieder zijn/haar persoonlijke doel, wat het doel ook maar is.

We hebben ons in de loop de jaren specifiek gespecialiseerd in hoogwaardige kracht- function en sportspecifieke trainingen en richten ons op zowel de beginner als gevorderde (top) sporter.

Onze werkwijze uit zich in een laagdrempelige persoonlijke aanpak, waarbij het behalen van jou doelstelling te allen tijden centraal staat. Naar aanleiding van een uitgebreide intake, maken we nader kennis met jou en kiezen we een aanpak die voor jou werkt.

We hanteren eenvoudige en gerichte trainingsmethoden, waar jij je in kunt vinden en waarbij we samen naar maximaal resultaat streven.

Special Fit is meer dan alleen sporten..

We hechten waarde aan jou persoonlijk belang en we coachen je zowel op fysiek en mentaal vlak naar het niveau waar jij je prettig voelt. We leren jou je eigen grenzen te verleggen, zodat jij als persoon hier altijd sterker uit komt. Iedereen is anders en met personal training bij Special Fit voelen we dit haarfijn aan en dragen we zorg voor jou en jou persoonlijke doelstelling en boeken we met de juiste inzet maximaal resultaat.

We staan voor kwaliteit en wil zijn/haar leden inspireren en motiveren, waarbij sport zowel als middel en sport wordt ingezet om tot het gewenste resultaat te komenOf je doelstelling nou, afvallen, sport specifiek, je conditie op niveau houden, kracht en spiertoename, ontspanning, spelende wijs sporten, ont-stressen, pedagogisch verantwoord sporten of integratie binnen de sport is, Special Fit heeft voor jou de oplossing klaar liggen!

We staan er voor iedereen die de kwaliteit van leven belangrijk vind en graag hulp wilt hebben om deze kwaliteit eruit te halen op het gebied van lifestyle ( sport, voeding & mind )

Er staat een speciaal team voor u beschikbaar die door specifieke wedstrijd ervaring en scholing (HBO), op het gebied van zowel sport, lifestyle, voeding en pedagogisch vlak, de nodige kennis en ervaring hebben opgebouwd.

We hebben een enorme passies voor sport en dit willen we graag met jou delen, zodat jou droom daadwerkelijk werkelijkheid wordt en je eindelijk de resultaten gaat halen die je voor ogen hebt. Samen staan we sterk!

Kortom, Special Fit is special en meer dan alleen sporten!